Agent Troslös

NÄR ALLT ÄR SOM MÖRKAST...

Bea har bestämt sig. Hon har svikit både sig själv och sin familj, depressionen har tagit över hennes tillvaro och nu ser hon ingen annan väg. Men just när hon lägger snaran runt halsen ringer det på dörren. Utanför står Leo som säger sig vara en hemlig agent på rymmen och när Bea släpper in honom i sitt liv tar tillvaron en helt ny vändning.

Snart springer Bea från explosioner och skumma typer på flykt undan den terrororganisation Leo försöker stoppa. Sommarsverige rullar förbi utanför Beas skrotiga lilla bil och medan Leo desperat försöker föra dem båda i säkerhet, gör Bea en egen resa genom skuld, ångest och depression. Det som händer på vägen får Bea att börja se på sitt liv med nya ögon. Men är allt verkligen som Leo säger att det är? Och är han den han säger sig vara?

Agent Troslös är ett feelgoodäventyr om att inte må bra. Det är en berättelse om mental ohälsa, om livets utmaningar och vikten av att ta emot hjälp. Kanske väntar ett alternativ du inte visste fanns på andra sidan den där dörren?

Där satt hon, dödstrött och en aning hungrig. Hon var utan trosor, iklädd endast en hopplöst ful ballongformad klänning, hon var tillsammans med en främmande man på en ödslig landsväg, nyligen snuvad på sitt eget självmord och sedan nästan likviderad av okända missgärningsmän. Hon sträckte ut sina fortfarande försommarbleka ben så gott det gick och kvävde en gäspning. Där satt hon i sin bil och kände sig på något underligt sätt mer levande än på väldigt länge.

Ur "Agent Troslös"

Köp Agent Troslös och stöd Mind!

Ingen ska behöva må så här! Vi behöver göra mer för att ökan kunskapen och psykiska diagnoser, minska den psykiska ohälsan och göra oss av med stigman kring psykisk sjukdom och ohälsa. Boken Agent Troslös är mitt bidrag till detta. För att kunna bidra ytterligare till de här viktiga frågorna skänker jag 100 kronor från varje bok som säljs via mig till Minds verksamhet. Boken kostar 250 kr (+ 55 kr i porto) och du får den så klart signerad. Vill du istället sjkänka ett bidrag direkt till insamlingen hittar du den HÄR.

Fyll i formuläret nedan för att göra en beställning. 

Mind är en ideell förening som arbetar för psykisk hälsa. Mind arbetar förebyggande genom att erbjuda medmänskligt stöd, sprida kunskap och bilda opinion bland annat genom stödverksamheter via telefon, chatt och mejl via Självmordslinjen, Äldrelinjen, Föräldralinjen, Livslinjen och Mind Forum.

Priset per bok är 250 kr (+ 55 kr i porto för upp till två böcker, vill du beställa fler tillkommer ytterligare porto) För varje såld bok gå 100 kr till Mind.
Lava förlag

Besök förlaget

Besök Lava förlag för mer information och fler tips på bra böcker!

Female,Hands,With,Pen,Writing,On,Notebook

Ordliv - skrivblogg

I bloggen ORDLIV skriver jag om skrivande i allmänhet och mitt eget ordbollande i synnerhet

Back To Top