Trots tystnaden

Manus Om migLeave a Comment on Trots tystnaden

Trots tystnaden

Hej och hallå! Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag. Livet, jobbet, julen och förkylningarna har krävt min uppmärksamhet. Det har inneburit att skrivandet har fått flytta ganska långt ut i periferin, men det GÅR faktiskt framåt med manuset. Det är inte alls optimalt sådana här perioder när de enda skrivstunderna som går att skaka fram är 20 minuter medan mannen lägger barnen och tio minuter på lunchrasten, men det går.

Photo by Art Lasovsky on Unsplash

Efter att ha fått så bra (och faktiskt positiv) återkoppling av mina provläsare tog jag en extra funderare över manuset och beslutade mig för att gå vidare med en ganska stor omarbetning. Jag hade kunnat nöja mig, men jag tyckte att manuset faktiskt förtjänar de bästa förutsättningar jag kan ge det och då är det bara att bita ihop.

Därför blev det en ordentlig överhalning till av manuset innan jag (med en viss tvekan) beslutade mig för att det var dags för en allra sista (verkligen? helt säkert?) genomläsning till. Och där är jag nu. Jag läser och justerar en sida här och några meningar där. Trägen vinner har jag hört.

Det här är inte på något sätt den mest trivsamma delen av författarskapet i mitt tycke. Särskilt inte när skrivstunderna är obekvämt inklämda mellan allt annat som måste göras. Men ändå så ger det mig en tillfredställelse som väldigt få saker i livet gör, det där att forma ord och bygga meningar.

Så, nu vet ni. Jag lever (mycket) och skriver (lite) för tillfället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top