Tvååringen får ett nytt hem

Om mig SkrivbloggLeave a Comment on Tvååringen får ett nytt hem

Tvååringen får ett nytt hem

De senaste två veckorna har det inte blivit något blogginlägg. Det har till viss del berott på att jag haft extra mycket att göra på arbetet när ett projektår går mot sitt slut och ett nytt snart ska börja. Framför allt har det dock berott på att jag övrig tid, när arbetet inte krävt sitt, knåpat med ett nytt hem till min snart tvååriga blogg.

Tänk ändå, tiden har gått och liten har blivit stor. När jag satte upp bloggen i februari för två 2020 var det med en känsla av ”jaja, vi får se”, jag har påbörjat bloggprojet tidigare och de har aldrig blivit särskilt långlivade och jag hade inga större förväntningar på att Ordliv skulle få en längre livslängd. Därför fick bloggen lov att bosätta sig ganska spartanskt och inte helt optimalt, det kände inte som läge att dra på några stora växlar just då. Nu är vi trots allt här då, en pandemi senare. Bloggen lever och jag känner att den har mycket mer att ge. Därför är det verkligen hög tid att den får ett trevligare och mer ändamålsenligt hem.

Så… voilá! Här är den – min nya ORDLIV blogg. Välkomna att kika runt!

Det mesta är sig likt, om än lite uppsnofsat. Dessutom finns en ny undersida för publikationer. Här kan ni läsa ett utdrag ur boken som kommer under året och så småningom kommer förstås mer informantion om själva boksläppet. 

Pust! Det känns skönt att vara inflyttad och klar. Nu ska min tvååring få komma till ro i sitt nya hem och jag ska ge mig i kast med en ostyrig slutrapport igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top