Jag heter Linda…

Om migLeave a Comment on Jag heter Linda…

Jag heter Linda…

…och jag älskar att skriva.

Så mycket mer behöver kanske inte sägas. Det är det den här bloggen handlar om; min kärlek till skrivandet och allt vad det innebär.

Här delar jag med mig av mina tankar kring skrivandeprocessen, kring arbetet med manus och det där med att bli utgiven. Hur gör man egentligen – från tanke till bok i handen? Hur hittar man tid, inspiration och motivation när livet kommer emellan? Jag har inte alla svar, men många funderingar.

Ibland sitter man fast och behöver en liten knuff för att komma igång. Därför lägger jag här upp teman och idéer som är fritt fram att använda. Välj något, låt tankarna flöda och fyll ett A4 – vem vet, kanske lossnar skrivarkrampen då.

Här kommer ni också att hitta utdrag, dikter och annat smått och gott i textväg som jag författat. Så småningom kommer ni även att kunna köpa mina publikationer via bloggen.

Välkomna till bloggen! Välkomna att dela ordlivet med mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top