Omslag och släppdatum

Böcker Psykisk ohälsa Skrivande Skrivblogg UtgivningLeave a Comment on Omslag och släppdatum

Omslag och släppdatum

Nu händer det grejor här! Bokutgivning är ingen snabb process, så mycket insåg jag ganska snart efter att avtalet var skrivet och vägen fram började klarna. Men även den längsta vägen har ett slut och nu anar jag definitivt ett ganska färgglatt ljus i slutet av vägen.

Jag säger färgglatt för att omslaget inte är något för den som föredrar sombert och nedtonat. Kolla bara!

Omslaget till Agent Troslös

Och för er som vill veta vad boken handlar om passar jag på att slänga in baksidestexten också.

Baksidestext till Agent Troslös

Nu händer det grejor som sagt. Boken har fått ett ansikte (jag vet att man inte ska döma boken efter det, men plötsligt könns det som om den verkligen finns) och en… bak..? Men det stannar inte där, boken har redan gått för tryck och den kommer ut som förpublicerad när som helst. Förlaget och jag har dessutom kommit överens om ett datum för släpp, så den 4 augusti kommer Agent Troslös att släppas!

Det ger mig två månader till att gotta mig i magpirr, planera releasparty och antagligen alldeles för mycket tid till att ha total panik. Yay!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top